sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Despre Vplay.ro si piraterie

Zilele trecute trustul Pro incepea o lupta destul de dura impotriva site-urilor ce furnizeaza continut video fara a avea drepturi de copyright.

Din lunga lista de site-uri pe care cei de la Pro le au in vizor eu unul urmaresc destul de des seriale pe Vplay.ro.

Stiu ca site-ul este in mare masura ilegal (nu are drepturi de difuzare pentru acele show-uri) si ca intr-o oarecare masura eu si toti cei care folosesc astfel de site-uri suntem partasi la ilegalitatea facuta, faptul ca in Romania nu exista o solutie reala la aceasta problema, ma face sa continui sa folosesc astfel de site-uri.
Ba chiar am si platit de vro' doua ori cand Vplay.ro avea chestia cu plata - 5 dolari (parca atat era abonamentul pe 1 luna) pentru seriale la zi + viteza de streaming buna a fost si va ramane o oferta foarte buna.

Cei de la Pro incerca sa vina cu o solutie - vezi Voyo.ro - insa selectia de seriale ce sunt disponibile este una mica, invechita si nesatisfacatoare iar Hulu sau Netflix inca nu sunt disponibile in Romania.
Deci pana cand nu vor aparea solutii care sa fie si legale si sa ofere si continut de calitate voi continua sa fiu utilizator Vplay.ro - nu pentru ca nu vreau sa platesc ci pentru ca nu am la dispozitie o solutie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce zici?